E-CONNECTED

Az E-CONNECTED applikáció lehetővé teszi, hogy egyszerűen és hatékonyan tudjon edzeni DOMYOS fitneszgépén. Minden programban beállíthat egy meghatározott célt, az Ön fittségi szintjének megfelelően.

Decathlon COACH alkalmazás kompatibilis.

Ez az alkalmazás magyarul és további 13 nyelven érhető el.

Az alkalmazás és annak tartalma 100%-ban ingyenes.

FELHASZNALÓI FIÓKOM

Rendelkezik E-Connected kompatibilis termékkel és kérdései vannak felhasználói fiókjával kapcsolatban? Itt megtalálja az összes információt.
Hogyan hozhatok létre fiókot?

A fiók létrehozásához egyszerűen töltse le az E-connected alkalmazást, és kattintson a „Fiók létrehozása” gombra. Ezt követően az e-mail címmel és azzal a jelszóval, amelyet a fiók létrehozása során meg fog adni, „azonosítani” tudja majd magát. A fiók létrehozása nélkül az applikáció nem használható.

Már rendelkezem egy fiókkal a Decathlon Coach hozzáféréshez, szükséges újabbat létrehoznom az E-connected alkalmazáshoz?

Nem szükséges, az e-mail címmel és a Decathlon Coach - Domyos Live alkalmazáshoz hozzáférést biztosító fiók jelszavával közvetlenül azonosítani tudja magát. Alkalmazásunk a lehető legegyszerűbb;) !

A Live hozzáféréshez már létrehoztam egy fiókot, szükséges újabbat létrehoznom az E-connected alkalmazáshoz?

Nem szükséges, az e-mail címmel és a Domyos Live alkalmazáshoz hozzáférést biztosító fiók jelszavával közvetlenül azonosítani tudja magát. Alkalmazásunk a lehető legegyszerűbb;) !

Nem tudok hozzáférni a fiókomhoz

Amennyiben jól írta be az e-mail címét vagy a jelszavát, ellenőrizze az internetkapcsolatot! Lehetséges, hogy a hálózat jelerőssége nem kielégítő. Amennyiben a művelet újraindítását követően még mindig nem működik a rendszer, előfordulhat, hogy nálunk adódott probléma. Ebben az esetben mindent megteszünk azért, hogy a lehető leghamarabb megoldjuk azt.

Létrehozhatok több felhasználói fiókot is ugyanazon az alkalmazáson belül?

Különböző felhasználói fiókokat hozhat létre, de mindegyiket eltérő e-mail címmel. Ha egy másik fiókba szeretne bejelentkezni, menjen az alkalmazáson belül a beállításokhoz (jobbra lent lévő kis fogaskerék), és kattintson a „Kijelentkezés” gombra. Ezt követően bejelentkezhet egy másik fiókba.

ALKALMAZÁSSAL ÉS KÉSZÜLÉKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Készüléke megfelelően működik, de az alkalmazással problémája adódott? Ebben az esetben az alábbi megoldásokat javasoljuk.
Milyen okostelefonnal vagy táblagéppel tudom használni az alkalmazást?

A Domyos E-connected alkalmazás minden Bluetooth Low Energy (4.0 et +) technológiával rendelkező Android és Apple eszköz (táblagép és smarphone) számára elérhető. Az Android készülékeknél az operációs rendszer szükséges minimális verziója a 4.4, Apple eszközök esetén pedig legalább iOS 9.0 verzió szükséges. Ez az iphone 4S és az ennél fejlettebb modelleket, valamint a 3. generációs Ipad és az ennél fejlettebb modelleket jelenti. Ha okostelefonja nem megfelelő, nem tudja letölteni az alkalmazást az áruházakból (Google Play, App Store). Az alkalmazás nem lesz látható.

A táblagépem vagy az okostelefonom a megfelelő verziójú Androiddal és Bluetooth Low Energy technológiával rendelkezik, azonban a telepített alkalmazás nem működik

Mindezek ellenére előfordulhat, hogy a megfelelő androidos operációs rendszerrel és Bluetooth Low Energy technológiával rendelkező bizonyos készülékek nem kompatibilisek az E-connected alkalmazással. Az okostelefonra vagy a táblagépre gyárilag telepített bizonyos adatok zavart okozhatnak az E-connected alkalmazásban és lehetetlenné tehetik a használatot. Az ilyen típusú hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.

Nem sikerül az okostelefont vagy a táblagépet a kerékpárom konzoljához csatlakoztatni

1. Töltse le az INGYENES „Domyos E-connected” alkalmazást az App Store-ról vagy a Google Play-ről.

2. Kapcsolja be a táblagépén/az okostelefonján a Bluetooth-t.

3. Nyissa meg az alkalmazást.

4. Kapcsolja be a fitneszgépet.

5. Ha csak egy sporteszközzel rendelkezik, akkor annak zöld színnel meg kell jelennie az alkalmazás jobb felső sarkában (a kapcsolat automatikusan létrejött). Ha egynél több sporteszköz van a birtokában, vagy ha a Bluetooth véletlenül a szomszéd fitneszgépét látja, akkor a Bluetooth ikonra kattintva válassza ki a saját készülékét, majd jelölje ki az eszköz nevét. (Az eszköz elnevezése a konzol hátoldalán található)

6. Indítson el egy kötetlen edzést vagy egy edzésprogramot, és helyezze a táblagépet/okostelefonját a finteszgépen lévő táblagép-tartóra.

Az alkalmazást meg tudom tekinteni a TV-men is?

Természetesen igen, egy androidos készülékről tökéletesen csatlakozhat a Chromecast-ra és kivetítheti a táblagép/okostelefon képernyőjét a televízión. iOS készülékek esetén Apple TV-t kell használnia.

Hogyan jeleníthetem meg az eredményeimet?

Az összes teljesítménye megjeleníthető az alkalmazás „Statisztika” oldalán (jobbra lent lévő grafikus ikon). Ne felejtse el a sportolás jellegének megfelelően (szobakerékpár, elliptikus gép, futópad vagy mindhárom együtt, amennyiben több sporteszközzel rendelkezik) beállítani a balra fent található szűrőt és a teljesítmény szempontjából megtekinteni kívánt időszakot. Természetesen a különböző adatokra is rákattinthat (sebesség, kilométer, kalória, stb.) a grafikai megjelenítés megváltoztatásához. Végül, a Geonaute fiókjának köszönhetően a Decathlon Coach alkalmazásban (Play Store és iTunes áruházból letölthető) vagy a 

http://www.decathloncoach.com/fr/home/

weboldalon keresztül megtekintheti statisztikáit.

 

Ez az alkalmazás az E-connected kiegészítéseként szolgálhat, és hasznosnak bizonyulhat a különböző sportok űzése során az összes eredmény megjelenítéséhez.

 

Mit jelentenek a különböző ikonok a statisztikában és az edzések végén?

1: Fizikai terhelés időtartama,

2: Elégetett kalóriák száma,

3: Átlagsebesség,

4: Átlagos percenkénti fordulatszám,

5: Átlagos ellenállás

6: Átlagos percenkénti pulzusszám,

7: Átlagos dőlésszög,

8: Lejtő,

9: Megtett távolság,

10: Kilométerenkénti idő,

11: Maximális sebesség,

12: Maximális percenkénti fordulatszám,

13: Maximális ellenállás,

14: Maximális percenkénti pulzusszám,

15: Maximális dőlésszög 

Mit mutatnak a görbék sportolás közben?

A sárga görbe a sebességnek felel meg, a szürke egység pedig a sporteszköz konzolján előre beállított ellenállási szintet mutatja. 

Bluetooth-kapcsolattal csatlakoztathatok egyidejűleg különböző eszközöket a telefonon keresztül?

Teljes mértékben, a Bluetooth technológia különböző eszközök összekapcsolását teszi lehetővé (egyidejűleg általában 5 eszköz). A táblagépet/az okostelefont továbbra is összekapcsolhatja a közeli bluetooth eszközökkel, és elindíthatja az edzést, hogy még kényelmesebb körülmények között sportoljon. Figyelem! Ha egyszerre több eszközt is csatlakoztat, működési zavarok léphetnek fel.

Futtatható az alkalmazás a háttérben?

Természetesen! A még kényelmesebb használat érdekében szeretnénk hozzáférést biztosítani a táblagép/az okostelefon egyéb alkalmazásaihoz (hívás, üzenet, internet ...). Az edzés elindítását követően tehát visszatérhet a kezdőképernyőhöz, és válaszolhat egy üzenetre, nézhet egy sorozatot, zenét hallgathat... MINDEZEK ELLENÉRE, nem tudja használni a táblagépet/az okostelefont, ha az nincs a táblagép-tartóra helyezve. Egy érzékelő lehetővé teszi számunkra, hogy ellenőrizzük a készülék felhelyezését. Ennek hiányában, az ÖN biztonságát szem előtt tartva, SZÜNET (PAUSE) üzemmódba helyezzük az edzést. FIGYELEM! Az IPHONE készülékeken a háttérben történő hozzáférés lehetősége BIZTONSÁGI OKOKBÓL blokkolva van. Az ellenállás vagy a sebesség megváltoztatásához (a futópadokon) vissza kell lépnie az alkalmazásba.

Az alkalmazás nyelve eltérő a telefonétól!

Az alkalmazás szövegét jelenleg még nem fordítottuk le minden nyelvre. Ha az alkalmazás szövege más nyelven íródott, mint a telefoné, ez normálisnak tekinthető. Ne feledje, hogy iOS készülék esetén az alkalmazáson belül használt nyelv a telefon beállításaiban szereplő preferált nyelvek sorrendjétől is függ. Azaz „Főoldal” -> „Nyelvek” -> „Preferált nyelvek sorrendje”. Tehát, ha a telefonjának nyelve nem található meg az alkalmazáson belül, akkor az általunk lefordított nyelvek közül az iOS közvetlenül (az Ön kedvencei közül választva) a következő nyelvet kínálja fel.. Alapértelmezett beállításban (abban az esetben, ha nem határozott meg más nyelveket a kedvencekben), az iOS az angol nyelvet rendeli az alkalmazáshoz.

Nem tudtad megoldani a problémát vagy megtalálni a választ? Vedd fel a kapcsolatot velünk
AZ OLDAL TETEJERE