STRATERIAL KITESURF ERNYŐ

REF: 8553029, 8605494, 8553014, 8553037, 8620151

KITESURF ERNYŐ

2020

Ebben a műszaki leírásban megtalálhatod tanácsainkat a kitesurf ernyő karbantartásához és javításához, valamint a kompatibilis alkatrészek listáját. Kitesurf ernyőd javítását műhelyeinkben is elvégeztetheted.

Elérhető méretek: 5, 7, 9 és 12 m2

A KITESURF ernyő karbantartása

Minden használat után le kell öblítenem az ernyőt?

Nem, nem szükséges. A legfontosabb, hogy ne tárold az ernyőt nedvesen, mert az károsíthatja az anyagát. Az ernyő leöblítése is hasznos lehet a só és a homok eltávolítása érdekében, de a lényeg, hogy győződj meg arról, hogy a szárny teljesen száraz a tárolás előtt. Az UV-sugárzás okozta károsodás megelőzése érdekében az sem ajánlott, hogy az ernyőt a tengerparton vagy a kertben hagyd kiterítve. 

Hogyan lehet eltávolítani a homokot az ernyőről?

Javasoljuk, hogy használat után távolítsd el a homokot az ernyődről, mivel az károsíthatja az anyagot és a varrásokat. Ehhez egyszerűen óvatosan keféld át a felületet, hogy a homok nagy részét eltávolítsd.

Meg kell szárítanom az ernyőt?

Igen, javasoljuk, hogy használat után szárítsd meg az ernyőt. Ha ez azonnal nem lehetséges, akkor néhány nappal később is megteheted. Fontos azonban, hogy ne szárítsd az ernyőt leeresztett állapotban és a belépő él zsinórtartójánál fellógatva, mivel ez elmozdíthatja és eldeformálhatja a légkamrákat. A torzulás elkerülése érdekében célszerű felfújt állapotban szárítani az ernyőt.

Hogyan végezzük az ernyő karbantartását otthon?

Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizd az ernyő állapotát a károk megelőzése és a szükséges javítások elvégzése érdekében. Keresd meg a szakadásokat vagy mikrolyukakat, és gyorsan javítsd ezeket öntapadós spinnaker- vagy dacronfoltokkal. Ellenőrizd a tépőzárakat is a tube-ok végein, hogy elkerüld a túlnyomást és a légkamrák szétrobbanását.

WING ERNYŐ, 6M²

Alkatrészek

Keresd fel a Decathlon oldalát, ahol megtalálhatod a termékedhez tartozó alkatrészeket!

A jótállással és szavatosággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.