Unselected
QUICK’IN TENYÉRELLENÁLLÁSOK: útmutató, javítás

REF: 8548089, 8392343, 8574307, 8574309, 8732054

TENYÉRELLENÁLLÁSOK ÚSZÁSHOZ

2016

A szabadalmaztatott, exkluzív QUICK'IN rendszer tervezésénél és kialakításánál a könnyű felvétel volt az elsődleges szempont. A tenyérellenállás egy polipropilén lapátrészből és egy szilikon alkatrészből áll, melyet az ellenállás tetejére rögzítenek. A szilikon elem segítségével a lapátrész magassága lentről felfelé irányuló nyomással állítható, az optimális kényelem és tartás érdekében.

Törés vagy idő előtti elhasználódás esetén megtalálod a pótalkatrészeket. Az elhasználódott gumipánt kicserélésével megnövelheted a termék élettartamát.

Ezen az oldalon tanácsokkal látunk el a QUICK'IN tenyérellenállás beállításához, használatához és javításához.

Unselected

ELSŐ HASZNÁLAT

QUICK’IN TENYÉRELLENÁLLÁSOK BEÁLLÍTÁSA

Nabaiji tenyérellenállás vásárlásakor használatra kész.
Ügyelj azonban a pántok és csatok megfelelő elhelyezkedésére: ha a csat a bal oldalon van, a tenyérellenállás a bal kézre való. És fordítva.
Mielőtt beleugranál a medencébe, ne felejtsd el a Quick'In tenyérellenállást a kezedhez igazítani.
Olvasd el az alábbi cikkünket, hogy tippjeinkkel a lehető legtöbbet hozd ki az élményből.

QUICK’IN TENYÉRELLENÁLLÁSOK: útmutató, javítás
QUICK’IN TENYÉRELLENÁLLÁS HASZNÁLATA

Ha megdolgoztatnád a karjaid és javítanád a technikádat, a Quick'In tenyérellenállást neked találták ki! Íme a használatára vonatkozó tanácsaink.

ELSŐ HASZNÁLAT
Unselected

KARBANTARTÁSI JAVASLATAINK

Minden használat után, akár a medencében, akár a tengerben úsztál, alaposan öblítsd le a tenyérellenállásokat tiszta vízzel.

Ez a termék merev részeit tekintve kevésbé fontos, viszont a rugalmas, szilikonból készült elemet és a pántot, valamint a puha műanyagból készült széleket mindenképp öblítsd le. Ezáltal elkerülheted, hogy a klór és a sós víz károsítsa az anyagot.

A tenyérellenállásokat végül száraz, fénytől védett helyen tárold!

Unselected

PROBLÉMÁM VAN

A napfénynek vagy sónak való erős kitettség károsíthatja a tenyérellenállást. Ebben az esetben segítünk kicserélni a szíjat vagy a csatot.

Unselected

MEGJAVÍTOM

Itt minden oktatóvideót és online megvásárolható pótalkatrészt megtalálsz, amelyek segítségével önállóan is megjavíthatod a termékedet.

Ki szeretnéd cserélni a tenyérellenállásod szíját vagy csatját, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? A javítással kapcsolatos tanácsainkat az alábbi videóban találod, lépésről lépésre:

Unselected
QUICK’IN TENYÉRELLENÁLLÁSOK: útmutató, javítás

ALKATRÉSZEK

Itt minden kompatibilis alkatrészt megtalálsz. A szükséges alkatrészt rendeld meg online, és házhozszállítjuk vagy átveheted a legközelebbi áruházunkban, hogy minél előbb megjavíthatsd a termékedet.

Unselected

A jótállással és szavatosággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.