PINGPONGASZTALAINKRA 10 ÉV JÓTÁLLÁST VÁLLALUNK

10 ÉV JÓTÁLLÁST VÁLLALUNK MINDEN KÜLTÉRI ARTENGO ÉS PONGORI PINGPONGASZTAL ASZTALLAPJÁRA, AMELY 2015 UTÁN KERÜLT KERESKEDELMI FORGALOMBA.

A 10 éves jótállás minden kültéri Artengo és Pongori pingpongasztal asztallapjára érvényes, amely 2015 után került kereskedelmi forgalomba:  FT 720o, FT730, FT750, FT830, FT850, FT860, PPT 100, PPT130, PPT 130 Medium, PPT500, PPT500 LTD, PPT530, PPT900, PPT900 LTD és PPT930.

A jótállás a vásárlás pillanatától él. Csak akkor érvényes, ha a vásárlás során a pénztárnál használtad a DECATHLON kártyádat vagy a kártyaszám szerepel a vásárlást igazoló blokkon. A további modellekre a jótállási idő 2 év.  

Az alábbi alkatrészekre 2 éves jótállás vonatkozik:  

- az asztal biztonsági szerkezete (javasolt kinyitás és összecsukás),
- kerekek, 
- fém alkatrészek (csavarok),
- asztallapok (abban az esetben, ha deformálódik, elenged a ragasztása vagy a fehér csíkok megkopnak). 

A jótállási időn belül a PONGORI felajánlja a hibás alkatrészek vagy sérült pingpongasztal cseréjét. A szállítási költséget a DECATHLON állja.  Alkatrész cseréje esetén a termék javítása a vásárlót terheli.   
Azonban a 10 éves jótállás nem érvényes az alábbi esetekben:
- a pingpongasztal közösségi tereken történő használata, 
- a használati útmutatóban leírtaktól eltérő módon történő összeszerelés,          - a használati útmutatóban feltüntetett használati és biztonsági előírások be nem tartása során,
- a karbantartás elmulasztása során, 
- a karbantartás során olyan anyagok használata, amelyek kárt tehetnek a termékben (pl: mosogatószer)
- karcok, korrózió és elszíneződés,
- ütés, törés (beleértve a szél általi sérülést), és általánosságban az asztal minőségét érintő idegen hatások.

A PONGORI fenntartja a jogot annak ellenőrzésére, hogy teljesülnek-e a 10 éves jótállás feltételei (a hibás alkatrészek bemutatása céljából fényképek kérése), és megteszi a szükséges intézkedéseket az ellenőrzéshez.

A kereskedelmi jótállással vagy cserével kapcsolatos kérdéseiddel fordulj a DECATHLON áruházadhoz.  Használhatod a kapcsolatfelvételi űrlapot is  segítségnyújtás iránti kérelem benyújtásához. Ez az űrlap elérhető a pingpongasztalok műhelyszolgáltatási oldalán.

PINGPONGASZTALAINKRA 10 ÉV JÓTÁLLÁST VÁLLALUNK