Óra ONrhtyhm 900 Kalenji

REF: 8501811, 8501812, 8542938, 8542939

ONRHYTHM 900

2019

Ezt az egyszerű órát olyan futóknak terveztük, akik csuklón szeretnék mérni a pulzust és látni szeretnék mennyi kalóriát égettek el.

Segít abban, hogy a megfelelő tempóban fuss, hogy jól érezd magad, növeld az állóképességed, fogyjál és javítsd a futás teljesítményed.

Első használat

Hogyan kell helyesen a csuklómra tenni az órát?

Az ONRHYTHM 900 optikai pulzusmérővel rendelkezik, hogy megtaláld a ritmusod futás közben.

A pontos pulzusméréshez:- a számlappal felfelé viseld a csuklódon az órát

- az órát a csont felett kell viselni, ahol jól érintkezik a bőrrel

- Szorítsd meg az óraszíjat úgy, hogy ne legyen túl szoros.

 

.

Kalenji ONrhythm 900 Hogyan kell helyesen felvenni az órát?

Hogyan lehet beállítani manuálisan egy zónát?

Lehetőséged van egy pulzuszóna manuálisan történő beállítására a futáshoz. Az óra hangjelzéssel fogja jelezni, ha kilépsz ebből a zónából.

Ehhez a Beállítások majd az Aktivitás majd a Zónák menübe kell belépned.Válaszd az ON-t majd a zóna minimum és maximum értékét.

Ha vissza szeretnél térni a hangjelzés nélküli automatikusan beállított zónákhoz (bemelegítés, kényelmi, állóképesség...stb) válaszd az OFF-ot.

Hogyan számolódik az erőkifejtési zóna?

Az erőkifejtési zóna (bemelegítés, kényelmes edzés, állóképességi, intenzív, nagyon intenzív) automatikusan számolódik a maximális pulzus alapján.

 

Ezeket az értékeket az óra az életkorod és a nemed alapján becsli meg:

Bemelegítés: az FCM 50 - 60%-a

Kényelmi (zsírégető zónának is nevezik): az FCM 60 - 70%-a

Állóképesség: az FCM 70 - 80%-a

Intenzív: az FCM 80 - 90%-a (Aerob küszöbnek is nevezik): az FCM 90 - 100%-a

Hogyan lehet nézetet váltani edzés közben?

A stopper működése közben a jobb és bal alsó gombokkal tudsz nézetet váltani (az óra számlapján nyilakkal jelölt gombok).

 

3 lehetséges nézet:

Nézet 1 : Stopper és pulzus

Nézet 2 : Pulzusszám és erőkifejtési zóna

Nézet 3 : Idő és elégetett kalóriák.

Hogyan változtathatom meg a maximális vagy a nyugalmi pulzust?

A “Beállítások” majd a “Felhasználó” menübe be tudod írni manuálisan a max pulzust. Hagyd jóvá a felkínált beállítást, amíg el nem jutsz a “FC max” vagy “FC nyugalmi” kijelzésig.

Pontosság

Az onrhythm 900 óra optikai pulzusmérője minden sporthoz megfelelő?

Az ONRHYTHM 900 pulzusérzékelő technológiája az olyan sportokhoz ideális, ahol ismétlődő a mozgás, mint a futás, gyaloglás, az elliptikus tréner vagy a szobakerékpár.

A vibráció hibákat okozhat. Kerékpározás közben aszfalton vagy köves terepen észreveheted, hogy a pulzusszám értéke változik.

Az olyan sportoknál, ahol szinkronizálatlan a mozgás, mint a fitnesz, testépítés vagy ütős sportok, lehetséges, hogy mérési hibába ütközöl.

Az onrhythm 900 optikai pulzusmérője minden típusú bőrön használható?

AZ ONRHYTHM 900 pulzusmérője minden bőrszínhez és szőrzethez használható. A sötétebb vagy tetovált bőrön a bőr által visszasugárzott fény kisebb. Az érzékelő alkalmazkodik, több fény injektálásával vagy a fényérzékelő érzékenységének állításával. Ha mégis problémába ütközöl, vedd fel a csapatunkkal a kapcsolatot az oldal alján lévő gomb segítségével.

Miért nem megfelelő a szívritmus?

Úgy döntöttünk, hogy a legújabb Philips érzékelő technológiát alkalmazzuk, amely a piacon az egyik legmegbízhatóbb. Mindemellett bizonyos tényezők ronthatják a pulzusmérést:ROSSZ HELYEN VAN AZ ÓRA:

Megfelelően kell feltenni az órát de fontos, hogy kényelmes legyen. Ha az óra túl laza, nem fogja megfelelően mérni a pulzust.

 

AZ ÉRZÉKELŐ KOSZOS:

Ha az óra hátulja koszos (poros, naptejes...stb), ez befolyásolhatja az érzékelő működését. Az ONRHYTHM 900 óra vízálló. Tiszta vízben tisztíthatod.

 

HA NEM ISMÉTLŐDŐ MOZGÁSÚ SPORTOT VÉGZEL:

A csukló alapú optikai pulzusmérés a legideálisabb az olyan sportoknál, ahol ismétlődő a mozgás, mint a futás, a kerékpározás vagy az elliptikus tréner.

A fitnesz sportokhoz javasolt a pulzusmérő öv használata (pl testépítés)

Javasoljuk, hogy néhány perccel az edzés megkezdése előtt indítsd el az aktivitást azért, hogy megtalálja a műholdat és a pulzusjelet.Miután ez megvan, indíthatod a stoppert.

 

NAGYON HIDEG VAN:

- Hideg időben a vérkeringés hajlamos szűkíteni az ereket, amelyet az óra úgy érzékelhet, mintha túl alacsony vagy magas lenne a pulzus.

 

RÉSZTÁVOS EDZÉS:

- Az óra messze helyezkedik el a szívtől, így amíg a vér elér a csuklóig, ez eltart egy ideig.A résztávos edzés késleltetheti a pulzusmérést.

 

TETOVÁLÁS:

- Ha az óra helyén van tetoválásod, előfordulhat, hogy hiba lép fel a pulzusmérés során.

 

MÁS OKOK:

- A vérellátás a jobb- és bal karodban különböző lehet. Ha nem vagy elégedett az eredménnyel az egyik karodon, akkor tedd át az órát a másikra.

Akkumulátor

A töltőkábel elveszett vagy az óraszíj megrongálódott, honnan tudok másikat szerezni?

Ha a töltőkábel elveszett vagy az óraszíj megrongálódott, vedd fel velünk a kapcsolatot az oldal alján lévő "Űrlap kitöltése" gomb segítségével.

Milyen áramforrásról tölthető az onrhythm 900-as óra?

Az órát töltheted a számítógépedre csatlakoztatva, egy hordozható töltővel, vagy 5V 1A-s hálózati adapterrel.

Használati útmutató

  • kézikönyv-piktogramm

    A termék használati útmutatójára van szükséged?Kattints ide a letöltéshez!