ONcoach100

REF: 8376345

ONCOACH 100

2016

Első használat

Hogyan mérhetem az alvásomat?

Az ONcoach 100 automatikusan méri az alvást. A méréshez viselni kell az órát alvás közben. Az éjszakai mozgás függvényében az algoritmus felismeri az elalvás és az ébredés idejét, úgymint az alvás különböző szakaszait.Ha az edzés üzemmód be van kapcsolva, az ONcoach 100 nem tudja mérni az alvást.

Hogyan lehet elmenteni egy edzést az edzés üzemmód segítségével?

Az ONcoach 100 a gyalogláson kívül más sportot is el tud menteni.Ebben az üzemmódban mérni tudod az edzés közben elégetett kalóriákat.A gyaloglás és a futás során méri az átlagsebességet és távolságot.Az edzés elmentéséhez nyomd meg kétszer a középső gombot.2 villogó fény forog az óramutató járásával megegyező irányban, ez jelzi a mentés elindítását.A mentés leállításához nyomd meg kétszer a gombot.2 villogó fény forog az óramutató járásával ellentétes irányban, ez jelzi a mentés leállítását.

Hogyan kell elhelyezni az oncoach 100-at a csuklómon?

Egy háromszög alakú jel található az óra hátulján. Ez a jel az ONcoach 100 felső részén található. Amikor felveszed az ONcoach 100-at, akkor ennek a jelnek a csuklócsont mellett kell elhelyezkdenie.

Hol látom a napi megtett lépésszámot a célhoz képest?

A középső gomb megnyomásával látod az időt és a megtett lépésszámot. Miután megjelent az idő, a lépésszám is megjelenik a 12 jelzőfénynek köszönhetően. Ha 4 jelzőfény jelenik meg, ezt azt jelenti, hogy a célodhoz képest 25%-ot teljesítettél. Ha 6 jelzőfény jelenik meg, ezt azt jelenti, hogy a célodhoz képest 50%-ot teljesítettél stb.

Hogyan látom az időt az oncoach 100-as órán?

A középső gomb megnyomásával látod az időt és a megtett lépésszámot. 4 jelzőfény mutatja az óra 4 negyedét. Egy jelzőfény mutatja az órát, egy másik villogó jelzőfény pedig a percet.

Nem látom az aktivitást, sem az alvást az alkalmazásban, ez hogyan lehetséges?

Ha nem viselted az ONcoach 100-at ebben az időszakban, nem tudja mérni sem az alvást, sem az aktivitást.Ha viselted az ONcoach 100-at ebben az időszakban, akkor nézd meg, hogy az óra csatlakozik-e az alkalmazáshoz és szinkronizált-e vele.

Hogyan tudom beállítani a lépésszám és az alvás célomat?

A lépésszám és alvás célokat az ONcoach alkalmazás első indításakor kell beállítani. Ha később ezen szeretnél módosítani, ezt megteheted az alkalmazás"célom" menüjében.

A fiókom létrehozásakor az alábbi üzenet jelenik meg:"az e-mail cím már létezik", mi a teendő?

Az e-mail címet már használatod a Geonaute fiókodban (Decathlon coach, myGeonaute connect, Domyos live). Vagyis tudsz csatlakozni ezzel az e-mail címmel és jelszóval, nem kell új fiókot létrehozni.

Hogyan kell párosítani az oncoach 100-as órát az oncoach alkalmazással?

Az ONcoach 100-as óra és az alkalmazás párosítása:- töltsd le az ONcoach alkalmazást a Google Play-ből vagy az Apple Store-ból- hozz létre egy profilt vagy csatlakozz a Geonaute account azonosítóddal (Decathlon coach, myGeonaute connect, Domyos live)- kövesd az utasításokatEgy másik ONcoach 100-as óra applikációval történő párosításához menj a menüben majd válaszd az "ONcoach 100"-at majd az "Új ONcoach 100 csatlakoztatása"

Hogyan tudom szinkronizálni az edzéseimet?

Az ONcoach 100 alkalmazással történő szinkronizálásakor azonosítanod kell a sportot minden egyes elmentett edzés során. Így láthatod az időtartamot és az edzés közben elégetett kalóriákat.A gyaloglás és a futás során az ONcoach 100 méri az átlagsebességet és távolságot.

Milyen alkalmazás használható az oncoach 100 okoskarkötővel?

Az ONcoach 100-at eredetileg úgy terveztük, hogy az App Store-ból és a Play Store-ból letölthető ONcoach alkalmazással működjön.

Mára egy új alkalmazás is elérhető: DECATHLON Connect.

Ez egy egyszerűbb és játékosabb alkalmazás, amelyhez csatlakoztathatod az ONcoach 100-as okoskarkötőt és elemezheted az adatokat.

Apple és Androidos készülékekkel is használhatod.

A letöltéshez kattints az alábbi gombra:

Töltsd le a decathlon connect alkalmazást!

logo-android
logo-ios

Csatlakozás

Az oncoach 100 akkor is számolja a lépéseket amikor babakocsit tolok?

Az ONcoach akkor is számolja a lépéseket, amikor babakocsit tolsz, viszont előfordulhat, hogy a számolás nem lesz pontos, mert nem mozog a karod.

Az oncoach 100 akkor is számolja a lépéseket autóban ülök?

Az ONcoach 100 algoritmusa úgy lett kifejlesztve, hogy nem számolja a lépéseket, amikor autóban, buszon vagy más közlekedési eszközön utazol. Azonban előfordulhat, hogy a gépjármű által okozott rezgéseket plusz lépéseknek érzékeli.

Az oncoach 100 akkor is számolja a lépéseket amikor nem gyaloglok?

Az ONcoach 100 algoritmusa úgy lett kifejlesztve, hogy csak gyaloglás közben számolja a lépéseket.Viszont előfordulhat, hogy plusz lépéseket számol, amikor a gyalogláshoz hasonló mozgást végzel.

Pontosság

Melyek az alvás különböző fázisai?

könnyű alvás:2 szakasza van a könnyű alvásnak.Első fázis: Az első 7 percben a könnyű alvás szakaszába lépsz. A szemek próbálnak nyitva maradni és az izmok kezdenek ellazulni.Második fázis: Ezután a könnyű alvás második szakaszába lépsz, amikor a tested ellazul és álmodni kezdesz.Mély alvás:A mély alvásnak is 2 szakasza van.Harmadik fázis (lassú hullámú alvás): ez a szakasz 20-40 percig tart, itt pihen igazán a test.Negyedik szakasz (REM) : ez az álomfázis. Javítja az agyi funkciókat és segíti az emlékezést.A pihentető alvás az, amikor az éjszaka folyamán egyre nő a REM szakasz időtartama. Apránként felváltja a 3-as szakaszt.

A futás közben mért távolság nem pontos (edzés üzemmódban)

Az ONcoach 100-al mért távolságot a kutató- és fejlesztő csapatunk által kifejlesztett algoritmus méri .Ha ez nem tűnik pontosnak, akkor meg tudod változtatni a lépéshosszt az alkalmazásban az ONcoach 100 / ONcoach 100 kalibrálása menüben.A kalibrálás csak a futás esetén működik.

A pihenéseket elmenti?

Igen, minden alvást érzékel és mér az ONcoach 100, bármikor is történjen.

Mindennapi gyaloglás közben mennyire pontos az oncoach 100?

Az ONcoach 100-at több, mint 100 emberrel teszteltük gyaloglás és kényelmes tempójú futás közben.A gyaloglás közbeni lépésszám hiba aránya 68% szerint +/- 6%. A többi felhasználó szerint ez ennél magasabb.Azonban előfordulhat, hogyha a karoddal más mozgást is végzel, az ONcoach 100 plusz lépéseknek számolhatja.

Mennyire pontos az oncoach 100 futás közben (edzés üzemmód)?

Az ONcoach 100-at több, mint 90 emberrel teszteltük gyaloglás és kényelmes tempójú futás közben.A futás közbeni hiba aránya 68% szerint +/- 3%. " A többi felhasználó szerintez magasabb. A futás közbeni távolság hiba aránya 68% szerint +/- 15%. A többi felhasználó szerint ez ennél magasabb.A futás közbeni távolság pontosabb méréséhez kalibrálni tudod az alkalmazásban az ONcoach 100" / "ONcoach 100 kalibrálása menüben".

Akkumulátor

Hogyan kell elemet cserélni az oncoach 100-ban?

Az elemcseréhez, fordítsd el az elem fedelét balra, majd húzd le. Óvatosan húzd meg a fekete nyelvet, hogy kit udd venni az elemet.Helyezd be az új elemet úgy, hogy a pozitív pólus nézzen befelé.Zárd be a fedelet úgy, hogy a 2 háromszög jel egymással szemben legyen és figyelj arra, hogy a nyelvet jól rátetted-e az elemre.Nyomd le a fedelet, hogy rendesen lezárd.Fordítsd el jobbra, amíg a háromszög jel függőlegesen nem áll.Szinkronizáld az ONcoach 100-at az alkalmazással, hogy a megfelelő időt mutassa.

Mennyi az oncoach 100 üzemideje?

Az ONcoach 100 6 hónap üzemidőven rendelkezik normális használat mellett.Elemmel működve, az üzemidő a használat függvénye szerint változik, különösen az applikációval történő szinkronizálás gyakorisága és a fényjelzések megjelenítése szerint.

A led kijelzés gyenge vagy nem is látszik, amikor megnyomom a gombot, hogyan lehetséges?

Ha a LED világítás halvány vagy nincs, lehetséges, hogy gyenge az elem.Az elem töltöttségi szintjét meg tudod nézni az alkalmazásban az"ONcoach 100" / "Információ"menüben.Ilyen probléma esetén javasolt elemet cserélni.

Egyéb kérdés?

Az onmove 100 óra vízálló?

Az ONcoach 100 3 ATM-ig vízálló, ami azt jelenti, hogy ellenáll a zuhanyzásnak, az izzadásnak, az esőnek és a felfröccsenésnek.Mindig töröld le és szárítsd meg az órát, ha elázott.

Mi az az edzés üzemmód?

Az edzés üzemmód lehetővél teszi az edzés kezdetének és befejezésének rögzítését. Ezután az edzést megtalálod az ONcoach alkalmazásban. Az alkalmazásban ki kell választanod a sportot a több, mint 40 sport közül. Ezután megnézheted az aktivitás időtartamát és az elégetett kalóriákat. A gyaloglás és futás esetén megjeleníti a megtett távolságot és az átlagsebességet is.

Mennyi az oncoach 100i memóriakapacitása?

Az ONcoach 100 30 napnyi adatot képes tárolni.Azonban ajánlott gyakran szinkronizálni az ONcoach 100-as órát az ONcoach alkalmazással az adatátviteli idő optimizálása érdekében.

4 Kereszt alakú jelzőfény jelenik meg, amikor megnyomom a középső gombot. ez mit jelent?

Ha aktiválva van az edzés üzemmód, az adatok telefonra történő átvitele, illetve az idő és az eddig megtett lépésszám vizualizálása nem lehetséges. A gomb megnyomásakor egy jelzőfény (4 kereszt alakú fény) jelzi, hogy edzés üzemmódban van.

Használati útmutató

  • kézikönyv-piktogramm

    A termék használati útmutatójára van szükséged?Kattints ide a letöltéshez!

Megfelelőségi nyilatkozat

  • kézikönyv-piktogramm

    A termék megfelelőségi nyilatkozatára van szükséged?Kattints ide a letöltéshez!