myGeonaute Connect

MYGEONAUTE CONNECT

A myGeonaute connect alkalmazásban meg tudod nézni a Scale 700-as okosmérleg adatait. ~~- Vezeték nélküli adatátvitel: szinkronizáld a mérési adatokat a teledonoddal Bluetooth Smart-on keresztül~- Kövesd a testi adataid változását hosszú távon: Őrizd meg a mért adatokat és kövesd a testi adataid változását hetente, havonta vagy évente. Egy pillanat alatt éthetővá válik a testösszetételed a kördiagramnak köszönhetően.~- Teljes képet kapsz a napi energiaszükségletedről: A Scale 700-as mérleg automatikusan kiszámolja az alapanyagcserét (napi minimum energiaszükséglet) és hozzáadja a napi fizikai aktivitás közben elégetett kalóriákhoz. Így teljes képet kaphatsz a napi elégetett kalóriaszámról.~- Testtömeg-index számolás (BMI)~ 

Kompatibilis termék

Scale 700-as mérleg

Általános

Mire jó a decathlon connect?

A MyGeonaute Connect egy olyan alkalmazás, amely a Scale 700-as okosmérleggel működik és hónapokon és éveken át segít a statisztikák követésében.

Miért kell engedélyeznem az applikációnak a helymeghatározást?

Az Android-os telefonokon, a Google kéri a helymeghatározás aktiválását az óra és a telefon közötti kapcsolódáshoz.   Biztosíthatunk arról, hogy egyetlen esetben sem adjuk ki ezt az adatot!

Miért kell engedélyeznem az applikációnak a tárolást?

A helyi tárolást használjuk, hogy az alkalmazás gyorsabb legyen és ne legyen szükség internet hálózatra. Így amikor a myGeonaute Connect-nek szüksége van a statisztikára vagy a részletes edzésadatokra, akkor az alkalmazás eléri a telefonodban lévő tárolást. Viszont egy biztonsági rendszert használunk, amely nem engedélyezi a felhasználónak, hogy hozzáférjen ezen adatokhoz a telefonján. Egyedül az applikációnak van hozzáférése.

Felhasználói fiókom

Hogyan működik a decathlon fiókom?

A DECATHLON fiók (amelyet "Geonaute Account"-nak is neveznek) egy egyéni fiók, amellyel az összes DECATHLON-os sport applikációhoz tudsz csatlakozni. Egyszerűen csatlakozhatsz az összes DECATHLON által javasolt sportélményhez.   Ez a fiók garantálja az adataid biztonságát és titkosítását. Ugyanazzal az azonosítóvel (email és jelszó) tudsz csatlakozni az összes alkalmazáshoz.

Elfelejtettem a jelszavam.

Az alkalmazás indításakor a csatlakozási oldalon kattints az ""Elfelejtett jelszó""-ra.   Ezután egy e-mailt fogsz kapni arról, hogyan kell létrehozni egy új jelszót.

Hogyan változtathatom meg a jelszavam?

A "ProfilomF" menüben kattints a NÉV KERESZTNÉV-re, ezután módosíthatod a személyes információkat.

Hogyan tudom kitörölni a decathlon profilomat?

Te magad ki tudod törölni véglegesen a sportadataidat. Ehhez menj az alábbi oldalra: https://www.decathloncoach.com Használd ugyanazt a felhasználónevet és jelszót, mint a DECATHLON CONNECT alkalmazás esetében. A "Személyes adataim" menüben válaszd ki a ""Fiókom végső törlése" lehetőséget". FIGYELEM: Ez a döntés végleges, minden előzmény törlődik. Nem lesz lehetőséges a visszaállításra a jövőben.

Problémám van

Milyen okostelefonon tudom használni az alkalmazást?

DECATHLON CONNECT kompatibilis: iPhoneiOS 10 és újabb, Az Android 5.0 és ennél újabb verzióval rendelkező telefonokkal. Számos tesztet végeztünk a legtöbbet eladott Androidos telefonokkal. Ha nem sikerül a készülékedet csatlakoztatni az alkalmazással, töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Csatlakoztathatok egy időben több készüléket bluetooth-on a telefonomon keresztül?

Bluetooth-on keresztül több eszköz csatlakoztatására van lehetőség (nevezetesen 5). Így csatlakoztathatod a telefonodhoz a Bleutooth-os fülhallgatót, és az órádról letöltheted az edzéseid. Figyelem, ha több eszközt csatlakoztatsz egy időben, ez hibás működést okozhat.

A decathlon connect hány nyelven elérhető?

Az alkalmazás az alábbi nyelveken érhető el: francia, angol, spanyol, olasz, portugál, lengyel, magyar, holland, német, egyszerüsített és hagyományos kínai. Ha a telefonod nyelve olyan, amelyre a DECATHLON CONNECT alkalmazás nem lett lefordítva, az angol lesz az automatikus nyelv. Ha a DECATHLON CONNECT alkalmazást kínai területen szeretnéd használni, le kell töltened egy speciális verziót. A myGeonaute Connect 迪卡侬 kompatibilis a kínai adattárolásra vonatkozó szabályozással.

Az eszközt az alkalmazáson vagy a telefonom beállításán keresztül tudom csatlakoztatni?

Az eszközt a myGeonaute Connect-el közvetlenül az alkalmazásból tudod csatlakoztatni.Miután csatlakozott az eszköz, látható lesz a telefon Bluetooth beállításában.Ha már nem használod az eszközt, eltávolíthatod a telefon Bluetooth beállításából az "Elfelejt" vagy "Leválaszt" menü segítségével.

A telefonom a megfelelő android és bluetooth low energy verzióval rendelkezik, az alkalmazás mégsem működik.

Néhány, megfelelő Android operációs rendszerrel és Bluetooth Low Energy-vel rendelkező telefon mindennek ellenére nem kompatibilis a myGeonaute Connect alkalmazással. Ugyanis néhány, a telefonba eredetileg telepített adat hibás működéshez vezethet a myGeonaute Connect esetében és lehetetlenné teszi annak használatát. Az ilyen működési hibákért nem vállaljuk a felelősséget!

Nem látom az edzésem, amikor éppen szinkronizál az órám?

Az órába mentett edzések nem jelennek meg az óra telefonnal történő szinkronizálása közben. Kövesd a videóban bemutatott eljárást.

Az edzések nem jelennek meg a My geonaute connect alkalmazásban.

myGeonaute Connect
myGeonaute Connect

FEL SZERETNÉD VENNI VELÜNK A KAPCSOLATOT? NYISD MEG A KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPOT.