CASQUES | DECATHLON SAV

MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK SISAKOK

SISAKOKVálaszd ki a sisakodat, hogy megtaláld a termékkel kapcsolatos összes információt. Karbantartás, javítás és a sisakhoz megfelelő kiegészítők és alkatrészek.

Városi kerékpáros sisak Bol 500

Városi kerékpáros sisak Bol 500: útmutató, javítás

Városi kerékpáros sisak Bol 500 fehér

SISAK MTB ROCKRIDER ST 500

SISAK MTB ROCKRIDER ST 500: útmutató, javítás

Jól szellőzik és állítható, ajánlott 4 órát meghaladó MTB kerékpározáshoz. A tekerőgombbal könnyen állítható sisak, kényelmes kivehető belső habszivaccsal. Termékelőnyök: jól fedi a fejet, 17 széles szellőzőnyílás, copffal is viselhető, VIOO clip világítás kompatibilis.

SISAK MTB ROCKRIDER ST 100

SISAK MTB ROCKRIDER ST 100: útmutató, javítás

Egyszerűen használható, állítható sisak, ajánlott 1,5 órát nem meghaladó MTB kerékpározáshoz. Egyszerűen beállítható és kényelmes, az MTB ST 100 sisak megvédi a fejet az ágaktól és az ütésektől. 9 nagy szellőzőlyuk: még jobb szellőzés.

SISAK MTB ROCKRIDER ST 50

SISAK MTB ROCKRIDER ST 50: útmutató, javítás

Sisak MTB-os kirándulásokhoz. Véd az ágaktól és az ütésektől. A fülek és az áll alatti csattal könnyen a helyére illeszthető. 15 nagy szellőzőnyílással rendelkezik.

SISAK MTB ROCKRIDER 500

SISAK MTB ROCKRIDER 500

Jól szellőző és állítható sisak 2 órát meghaladó MTB kerékpározáshoz. Kényelmes és szabályzókerekével könnyen beállítható sisak, védi a fejet az ütésektől és az ágaktól. Nagyon kényelmes szivacsbetétekkel. Előnye: 21 szellőzőnyílás.

Sisak MTB Bell Influx

SISAK MTB BELL INFLUX: útmutató, javítás

A Influx sisakkal újabb terepeket fedezhetsz fel és maximálisan élvezheted a MTB-ozást. "Inmold" kialakításának és Ergo Fit rögzítésének köszönhetően a sisak rendkívül kényelmes.