MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK KERÉKPÁROS CIPŐ

MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK KERÉKPÁROS CIPŐ

KERÉKPÁROK, KERÉKPÁROZÁS 

Válaszd ki a kerékpáros cipődet, hogy megtaláld a termékkel kapcsolatos összes információt. Ápolás, javítás és a cipőhöz megfelelő kiegészítők és alkatrészek.

chaussures_vtt_rockrider_st_500_ 8500914

Kerékpáros cipő MTB ROCKRIDER ST 100: útmutató, javítás

Ezen a nyáron ne aggódj, hogy megsért a növényzet! A MTB ST cipő hibrid talpa jól tapad pedálozás közben és jól hajlik, ha gyalogolsz.

KERÉKPÁROS CIPŐ - ORSZÁGÚTI - 520

VAN RYSEL ROAD 520 FEKETE

Ezt a mérnökeink által kifejlesztett cipőt rendszeres kerékpározáshoz terveztük, olyan kerékpározók számára, akik kiváló tartást keresnek a full karbon talp merevsége nélkül. Ez a cipő minden országúti és MTB kerékpáros utadon elkísér. Look és SPD stoplikkal kompatibilis. A műhelyszolgáltatások oldalon megtalálod, hogyan tartsd karban a lehető legjobban a ROAD 520 FEKETE cipőt.

KERÉKPÁROS CIPŐ - ORSZÁGÚTI - 900

VAN RYSEL ROAD 900 FEKETE

A 900 FEKETE országúti kerékpáros cipő a VAN RYSEL tökéletes fejlesztése. Nans Peters, az AG2R-LA MONDIALE csapat profi kerékpárosának tesztelésével és jóváhagyásával. A műhelyszolgáltatások oldalon megtalálod, hogyan tartsd karban a lehető legjobban a VAN RYSEL ROAD 900 FEKETE modelljét.

chaussures_vtt_rockrider_st_500_ 8500914

KERÉKPÁROS CIPŐ MTB ROCKRIDER ST 500: útmutató, javítás

Strapabíró cipő legfeljebb négy órás MTB túrákhoz, hideg időben. SPD klipszekkel kompatibilis. A MTB ST cipő hibrid talpa jól tapad pedálozás közben és jól hajlik, ha gyalogolsz. Előnye: gyorsan behúzható.