Hogyan kell karbantartani a hótalpat?

Hogyan kell karbantartani a hótalpat?

Egy pár hótalp karbantartása meglehetősen egyszerű, mindössze néhány lépésből áll. Ez azonban elengedhetetlen mozzanat az élettartamuk meghosszabbításához, mivel az év nagy részében otthon fogod tárolni őket.

Váz és pántok

Az általában műanyagból készült vázról és a strapabíró szövetből készült rögzíthető pántokról a sár maradványokat egy puha kefével el lehet távolítani.

A pántokat rögzítő csatokat is jól meg kell tisztítani, hogy megfelelően ellássák funkciójukat.Tárolás előtt jól szárítsd meg.

Karmok és tüskék

A sílécek éleihez hasonlóan a hótalpak karmain és tüskéin is megjelenhetnek a rozsdanyomok. Ez normális jelenség, és nem igényel különösebb beavatkozást. A hótalpról, használat közben a hóba távozik a rozsda.

A hótalpak sérülésének elkerülése érdekében kerüld a kefével történő tisztítást, de a súrolópapír használatát is. A hótalp fém részeinek rozsdásodását úgy lehet a legjobban megelőzni, ha minden használat után alaposan megszárítod őket. Szükség esetén ellenőrizd, hogy az anyák jól megvannak-e húzva.

Hogyan kell karbantartani a hótalpat?
Hogyan kell karbantartani a hótalpat?

Segítségre van szükséged egy Decathlon-termékkel kapcsolatban?

"Használati utasítás, összeszerelés, alkatrészek, műhelyszolgáltatás... Vásároltál tőlünk egy terméket és segítségre lenne szükséged?
Ügyfélszolgálati oldalunkon minden segítséget megkapsz. "