MF500kékfekete

REF: 8396634

Görkorcsolya - Play 3 lila-rózsaszín

2018

Gyermeked nagyon vágyik már görkorcsolyára, de úgy gondolod, az egyensúlya még fejlesztésre szorul? A Play3 stabil, jól tartja a lábat és állítható a mérete: ahogy nő gyerek a lába, úgy nő vele a görkorcsolyája is!

KÉNYELEM

A nagyobb komfort érdekében a belső cipő habszivacsból készül, és mosógépben mosható.

GURULÁS MINŐSÉGE

Csapágyai alkalmazkodnak a kezdők bizonytalanságához, fékezik a kerekek forgását.

TARTÁS

A merev héj stabilan tartja és védi a lábat. A csatokkal pontosan szabályozható a rögzítés mértéke.

ÁLLÍTHATÓ MÉRET

Három különböző méretállása által követi gyermeked lábának növekedését.

Műszaki információk és karbantartás

Némi műszaki útmutatás: a kerekek és a csapágyak...

Amíg a tapasztaltabb versenyzők "ABEC 1-7 ", csapágyakat használnak, ezeket a csapágyakat kezdő gyerekeknek alakították ki, egyenletesebb és biztonságosabb gurulást tegyenek lehetővé számukra. Egyszerűbben mondva; "a korcsolya lassabban gurul". Ami a kerekeket illeti, azok 63 mm átmérőjűek.

Hogyan kell beállítani a görkorcsolya méretét?

Látod a nyelvet belső cipő elején? Csak "állítsd " a megfelelő számhoz. "1" -es a legkisebb, "2"-es a köztes és "3"-as a legnagyobb méret. Ha nagyobbra állítod, a cipő orrában helyet szabadítasz fel, így akár 2 számmal is növelheted a méretét. Hát nem ötletes?

Play3 görkorcsolya, 8 év oktatási tapasztalattal :)

Bizony 8 év, és nem kis büszkeség! Különösképpen, mert visszajelzéseitek alapján folyamatosan fejlesztjük görkorcsolyáinkat. Tőletek kaptuk például "a pótkerék szett"ötletét: egy kis csavart átvezetve a sarok alatt, két kerék oldalsó elrendezésével "pótkerekessé " alakíthatod a görkorcsolyát. Roppant egyszerű és jelentősen megkönnyíti az első lépéseket. Nemrégiben továbbfejlesztettük a rögzítőcsatokat is. Egy szóval : köszönjük !

Gumifékek és kerekek...vagy műanyag?

A műanyaggal ellentétben, ami ""csúszik "", és nem "kapaszkodik", a 63 mm-es kerekek gumija jó tapadást biztosít: Hatékony haladást tesz lehetővé, nem csúszik ki a kerék a lökések során , fékezéskor pedig biztosítja a gyors, stabil megállást. Ráadásul a gumi lassabban kopik, mint a műanyag.
Csapataink az Oxelo-nál elkötelezettek a biztonság mellett - a korcsolyázó gyerekek tudásszintjétől függetlenül. Ezért döntöttünk úgy, hogy minden gyerek görkorcsolyánkat PVC helyett gumikerekekkel és fékkel szereljük fel.

Szeretnéd tudni, hogyan kell karbantartani vagy megjavítani a görkorcsolyát?

Találsz különböző méretű kerekeket (akár világítót is), fékeket és kompatibilis csavarokat a weboldalunkon és a ""Decathlon"" áruházakban. Nagyon könnyen összeszerelhető.
Tekintsd meg tippjeinket és útmutatóinkat az Oxelo YouTube-oldalunkon: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Hogyan növelheted meg a kerekek élettartamát?

Attól függően, hogy hol helyezkednek el a sorban, egyes kerekek gyorsabban kopnak, mint a többi. Ezért érdemes rendszeresen felcserélni őket egymással.
A jön el az ideje az új kerék vásárlásának, amikor a kopás eléri a kerék belső oldalán látható 7 kör közül az elsőt.

Pótkerék-rögzítő készlet 

Ez a "két kerék oldalsó rögzítésére" szolgáló csavarkészlet minden méretű Play3 és Play5 görkorcsolyával kompatibilis. Ez a "stabilizáló készlet " lehetővé teszi a görkorcsolya "pótkerekes " módozatú használatát : nagyszerű megoldás a biztonságérzet kialakítására az első görkorizások során, és a gurulás stabilitásának kezdeti támogatására.
A 26/28-as méretű PLAY3 görkorcsolyáinkat eleve pótkerekes elrendezésben árusítjuk.

A jótállással és szavatosággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.