MF500NOIRBLEU

REF: 8367591

Gyerek görkorcsolya Play 3

2018

Gyermeked kipróbálná a görkorcsolyázást de az egyensúlyozást még gyakorolnia kell? A Play3 stabil, masszív és 3 méretbe állítható: a növekvő lábmérethez igazítható.

KÉNYELEM

A kivehető, mosható cipőbelső szivacsból készült a kényelem érdekében.

KIVÁLÓ MENETÉLMÉNY

A csapágyakat úgy tervezték, hogy lendületvételnél mérsékeljék a sebességet.

JÓ TARTÁS

Jó tartás és védelem a váz és a pontos beállítású csatok révén.

ÁLLÍTHATÓ

3 méretbeállítási lehetőség a láb növekedésének megfelelően.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK ÉS KARBANTARTÁS

Néhány szó a technikai paraméterekről csapágyak és kerekek

A tapasztaltabbak számára az"ABEC 1-7"csapágyak megfelelők, de ez esetben a fokozatos gördülés és a biztonság érdekében a csapágyak kezdőknek valók. Összességében elmondhatjuk"hogy a görkorcsolya lassabban gördül". A kerekek átmérője 63 mm.

Hogyan állítható be a gyerek görkorcsolya mérete?

A cipő orránál van egy kis nyelv. Ezt kell"beállítani"a kívánt számhoz. "1" a legkisebb mérethez, "2" a közepeshez és"3"a legnagyobbhoz. A cipő elején így szabad hely keletkezik és 2 mérettel nagyobbra állítható. Ötletes, nem?

A play3 görkorcsolyát már 8 éve használják a kezdők!

8 év, erre büszkék vagyunk! És a véleményeteket figyelembe véve rendszeresen fejlesztjük a korcsolyákat. Például, felvetettétek a "„stabilizáló szett”" ötletét: egy apró csavar, amelyre "„tricikli”" módjára 2 kerék erősíthető a görkorcsolya hátsó részén. Ez rendkívül egyszerű, és valóban megkönnyíti az első lépéseket. Legutóbb a rögzítőklipszeket is tovább tökéletesítettük. Egyszóval: köszönjük!

A gumiból vagy a műanyagból készült kerekek és fékek a jobbak?

A műanyaggal ellentétben, amely ""csúszik"" és nem fejt ki igazi fékhatást, a 63 mm-es gumi jobban tapad: a lendületvételnél megcsúszás nélkül biztosítja a gurulást és a hatékony fékezést. Ráadásul a gumi tartósabb, mint a műanyag.
Az Oxelo csapata változatlanul elkötelezett a biztonság kérdésében, függetlenül attól, hogy milyen szintű a gyermek technikai tudása. Épp ezért azt választottuk, hogy minden gyerek görkorcsolyára gumiból készült kerék és fék kerüljön a PVC helyett.

Szeretnéd megjavítani a görkorcsolyádat vagy elvégezni rajta a karbantartást?

A fékek, a különböző méretű kerekek (még a világító kerekek is) vagy a megfelelő méretű csavarok megrendelhetők a Decathlon áruházak ""műhelyszolgáltatásánál"" és az internetes oldalunkon. Mindezek az alkatrészek nagyon könnyen felszerelhetők.
Bátran tekintsd meg a YouTube Oxelo oldalán található tanácsainkat és oktatóanyagainkat: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Hogyan hosszabbítható meg a kerekek élettartama?

Egyes kerekek, attól függően, hogy a görkorcsolya melyik részén helyezkednek el, gyorsabban használódnak el. Rendszeres időközönként bátran cseréld meg egymással a kerekeket.
Amikor a kopás mértéke eléri a kerék belsejében lévő 7 látható kör közül az elsőt, itt az ideje, hogy a kerekeket valóban lecseréld.

Görkorcsolya stabilizáló szett Play

A "„stabilizáló szett”" néven árusított csavarkészlet minden méretű PLAY3 és PLAY5 típusú rollerekhez megfelelő. A "stabilizáló szett" lehetővé teszi, hogy "tricikli" funkcióval kezdjen tanulni a gyerek: jó módszer a stabilitás javítására a görkorcsolyázás kezdeti szakaszában a biztonságérzet gyors kialakulásához.
A 26/28-as PLAY3 görkorcsolyára előre fel van szerelve a stabilizáló rendszer.

A jótállással és szavatosággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.