EVEZŐPADOK

EVEZŐPADOK

KARDIÓ FITNESZ 

Válaszd ki az evezőgép modelljét, hogy megtudj minden információt a termékről. Összeszerelés, karbantartás, javítás, kiegészítők és az evezőgéppel kompatibilis alkatrészek!

WATERROWER

DOMYOS WATERROWER WR3

A DOMYOS WATERROWER WR3 összeszerelése, karbantartása és javítása Forgalomba hozatal dátuma: 2022. május
R500B

R500B

A R500B evezőpad összeszerelése, karbantartása és javítása
Domyos R100

Domyos R100

Az R100 összeszerelése, karbantartása és javítása
FRO 120

FRO 120

Forgalomba hozatal dátuma : 2018Ajánlott alkalmankénti vagy rendszeres használatra (heti 1-2 alkalommal, 15-30 perces edzésekre).Ideális evezőpad kezdőknek, akik a test összes izmának megdolgoztatásával szeretnének kalóriákat égetni.Termékelőnyök:Kényelem: Kényelmes gördülő ülés / kellemes tapintású, izzadságálló fogantyú. Kezelhetőség:  Elülső görgőkön mozgatható/ összecsukható.Edzés: 6 funkciós konzol telefontartóval.Teherbírás: Felhasználó maximális tömege: 130 kg.  
FRO 500

FRO 500

Értékesítés dátuma : 2018Ajánlott rendszeres használatra (heti 3-4-szer, 15-45 perces edzésekre).Ideális haladó sportolóknak, akik kalóriákat szeretnének égetni és fizikai erőnlétüket szeretnék javítani.Előnyei : Kényelem : Kényelmes gördülő ülés / kellemes tapintású, izzadságálló fogantyú.Irányíthatóság : Elülső görgőkön mozgatható/ összecsukható.- Edzés: 6 funkciós konzol, 9 program, kövesd statisztikáidat a Domyos E-Connected alkalmazással.- Tartós használat: Felhasználó maximális tömege: 150 kg.
RTC 690

RTC 690

Forgalomba hozatal dátuma: 2009Az evezőpad biztosítja a legkopmlexebb kardioedzést. Az evezőpadon végzett mozgás a test számos részét megdolgoztatja: igénybe veszi a vállat, a kart, a hátat, a mell- és hasizmokat, de a combot és a vádlit is. Ráadásul jótékonyan hat a szív- és érrendszerre is.
AV 570

AV 570

Forgalomba hozatal dátuma: 2007Az evezőpad biztosítja a legkopmlexebb kardioedzést. Az evezőpadon végzett mozgás a test számos részét megdolgoztatja: igénybe veszi a vállat, a kart, a hátat, a mell- és hasizmokat, de a combot és a vádlit is. Ráadásul jótékonyan hat a szív- és érrendszerre is.
AV 350

AV 350

Forgalomba hozatal dátuma: 2005. Az evezőpad a legkomplettebb kardiógép. Ugyanis számos testrészt megdolgoztat: a vállakat, a karokat, a hátat, a mellkast, a hasizmokat valamint a combot és a vádlit is. Az evezőpad használata lehetővé teszi a szív- és érrendszeri egészség visszanyerését is.
AV 3000

AV 3000

Forgalomba hozatal dátuma: 2002Az evezőpad biztosítja a legkopmlexebb kardioedzést. Az evezőpadon végzett mozgás a test számos részét megdolgoztatja: igénybe veszi a vállat, a kart, a hátat, a mell- és hasizmokat, de a combot és a vádlit is. Ráadásul jótékonyan hat a szív- és érrendszerre is.
AV 500

AV 500

Forgalomba hozatal dátuma: 2000. Evezőpad teljes körű kardioedzéshez. Ugyanis számos testrészt megdolgoztat: a vállakat, a karokat, a hátat, a mellkast, a hasizmokat valamint a combot és a vádlit is. Az evezőpad használata lehetővé teszi a szív- és érrendszeri egészség visszanyerését is.
AV 280

AV 280

Forgalomba hozatal dátuma: 1999. Az evezőpad a legkomplettebb kardiógép. Ugyanis számos testrészt megdolgoztat: a vállakat, a karokat, a hátat, a mellkast, a hasizmokat valamint a combot és a vádlit is. Az evezőpad használata lehetővé teszi a szív- és érrendszeri egészség visszanyerését is.