E-CONNECTED

E-CONNECTED

Az E-CONNECTED alkalmazás segítségével egyszerű és hatékony edzésprogramokhoz férhetsz hozzá. Valamennyi program egy meghatározott célt szolgál, és igazodik a fizikai kondíciódhoz.

Az alkalmazás jelenleg kínai, francia, angol, spanyol, olasz, lengyel, német, portugál és holland nyelven érhető el.

Az alkalmazás és annak minden tartalma 100%-ig ingyenes!

Problémám van a felhasználói fiókommal

A termék E-Connected alkalmazással kompatibilis konzollal rendelkezik, és szeretnél többet megtudni a felhasználói fiókodról? Itt minden kérdésedre választ kaphatsz!

Hogyan hozhatok létre felhasználói fiókot?

A fiók létrehozásához csak töltsd le az E-Connected alkalmazást, majd kattints a „fiók létrehozása” lehetőségre! Ezután meg kell adnod egy e-mail címet és egy jelszót, melyek segítségével a későbbi belépések során azonosítani fogod magadat. Felhasználói fiók nélkül az alkalmazás nem használható.

Már van egy decathlon coach felhasználói fiókom. Létre kell hoznom egy új fiókot az e-connected alkalmazáshoz?

Nem, a Decathlon Coach-ba belépést biztosító e-mail cím és jelszó használatával beléphetsz az E-Connected alkalmazásba. Célunk, hogy az alkalmazás a lehető legegyszerűbb legyen! :)

Már van egy live felhasználói fiókom. Létre kell hoznom egy új fiókot az e-connected alkalmazáshoz?

Nem, a Domyos Live-ba belépést biztosító e-mail cím és jelszó használatával beléphetsz az E-Connected alkalmazásba. Célunk, hogy az alkalmazás a lehető legegyszerűbb legyen! :)

Nem tudok belépni a felhasználói fiókomba

Ha helyesen adtad meg a belépésre jogosító e-mail címet és jelszót, ellenőrizd az internetkapcsolatodat! Lehet, hogy a kapcsolat nem megfelelő.

Ha a probléma a hálózathoz történő újbóli csatlakozás után is fennáll, lehet, hogy a hiba oka nálunk keresendő. Ez esetben minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a szolgáltatást a lehető leghamarabb használni tudd!

Több felhasználói fiókot is létrehozhatok ugyanabban az alkalmazásban?

Több felhasználói fiókot is létrehozhatsz, de mindegyiket eltérő e-mail címmel. Egy másik fiókkal történő belépéshez menj az alkalmazás beállításaiba (a jobb alsó sarokban lévő fogaskerékre), és kattints a „Kijelentkezés” opcióra! Ezt követően beléphetsz egy másik fiókba.

Hogyan csatlakoztasd a domyos terméket tablethez, okostelefonhoz?

1. Töltsd le az INGYENES „Domyos E-Connected” alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből!

2. Kapcsold be a Bluetooth-t a tableten, okostelefonon!

3. Nyisd meg az alkalmazást!

4. Kapcsold be a fitneszgépet!

5.  Ha csak egy fitneszgéped van, a készülék az alkalmazás jobb felső sarkában megjelenik, a csatlakozás automatikusan megtörténik. Ha több géped is van, vagy az alkalmazás a szomszédod bluetooth-szal rendelkező készülékét is érzékeli, válaszd ki a csatlakoztatni kívánt készüléket a bluetooth ikonra, majd a gép nevére kattintva! (A fitneszgép neve a konzol hátoldalán található).

6. Kezdd el az edzést, vagy indíts el egy edzésprogramot, a tabletet, okostelefont pedig helyezd a készülék tablettartójára!

Problémám van az alkalmazással

A készülék megfelelően működik, de az alkalmazással gondod akadt? Itt megoldást találhatsz a problémára!

Milyen okostelefonnal vagy tablettel használhatom az alkalmazást?

A Domyos E-Connected alkalmazás minden olyan Android és Apple készülékkel (tablettel és okostelefonnal) használható, mely rendelkezik ún. Bluetooth Low Energy (4.0 és ennél nagyobb) technológiával. Ami az operációs rendszert illeti, a készüléknek Android esetén minimum 4.4-es, iOS esetén pedig legalább 9.0-ás verziót kell futtatnia. Ez azt jelenti, hogy az iPhone 4S és a 3. generáció iPad, valamint az ennél újabb modellek kompatibilisek az alkalmazással. Ha az alkalmazás nem kompatibilis a készülékkel, nem tudod letölteni a Google Play-ből vagy az App Store-ból, mivel nem jelenik meg.

Mit jelentenek a mozgás közben látható vonalak?

A sárga vonal a sebességet, a szürke oszlop pedig a konzolon beállított ellenállás szintjét jelöli.

Egyszerre több készülékhez is tudok kapcsolódni a telefonommal, bluetotth-on keresztül?

A Bluetooth technológia több (pontosan 5) készülékhez történő, egyidejű csatlakozást is lehetővé tesz. Tabletedet, okostelefonodat tehát több bluetooth-os készülékhez is csatlakozhatod, és még kényelmesebben edzhetsz. Figyelem: ha több készülékhez csatlakozol egyszerre, működési zavarok léphetnek fel!

Az alkalmazás a háttérben is futtatható?

Természetesen! A kényelmes használat érdekében szerettünk volna lehetőséget biztosítani az egyéb alkalmazások (hívás, üzenet, böngésző, stb.) elérésére az E-Connected futtatása közben. Ennek megfelelően az edzés kezdetét követően visszatérhetsz a kezdőképernyőre, válaszolhatsz üzeneteidre, sorozatot nézhetsz, zenét hallgathatsz...

A tabletet, okostelefont ugyanakkor csak a tablettartóra helyezve tudod használni: A tartóban lévő érzékelő ha felismeri a tablet hiányát, automatikusan szünetelteti az edzést, a TE biztonságod érdekében! FIGYELEM: az iPhone-okon BIZTONSÁGI OKOKBÓL a háttérben futó program nem érhető el! Az ellenállás vagy (futópadon) a sebesség módosításához meg kell nyitni az alkalmazást.

Az alkalmazás és a telefonom nyelve nem azonos

Az alkalmazás jelenleg nem érhető el minden nyelven. Nem jelent problémát, ha a telefon nyelve eltér az alkalmazásétól. Fontos, hogy iOS-en az alkalmazás által használt nyelv kiválasztása függ a telefonban beállított, preferált nyelvek sorrendjétől is: Általános beállítások -> Nyelvek -> Preferált nyelvek sorrendje Vagyis ha a telefonod nyelve nem érhető el az alkalmazásban, az iOS automatikusan felajánlja az általad preferált nyelvek közül az elsőt, amely az alkalmazásban is elérhető. Alapértelmezett beállításként (ha nem állítottál be más, preferált nyelvet) az iOS angol nyelvre állítja az alkalmazást.

A tabletem, okostelefonom megfelelő verziószámú androiddal működik, rendelkezik alacsony energiaigényű bluetooth-szal, de az alkalmazás mégsem működik.

Egyes okostelefonok és tabletek hiába rendelkeznek megfelelő verziószámú Androiddal és alacsony energiaigényű Bluetooth-szal, mégsem kompatibilisek az E-Connected alkalmazással. Ennek oka, hogy egyes gyárilag telepített adatok megakadályozzák az E-Connected alkalmazás működését. Az ilyen jellegű hibáért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

E-CONNECTED
Nem tudom csatlakoztatni az okostelefont, tabletet a kerékpár konzoljához

1. Töltsd le az INGYENES „Domyos E-Connected” alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből!

2. Kapcsold be a Bluetooth-t a tableten, okostelefonon!

3. Nyisd meg az alkalmazást!

4. Kapcsold be a fitneszgépet!

5.  Ha csak egy fitneszgéped van, a készülék az alkalmazás jobb felső sarkában megjelenik, a csatlakozás automatikusan megtörténik. Ha több géped is van, vagy az alkalmazás a szomszédod bluetooth-szal rendelkező készülékét is érzékeli, válaszd ki a csatlakoztatni kívánt készüléket a bluetooth ikonra, majd a gép nevére kattintva! (A fitneszgép neve a konzol hátoldalán található).

6. Kezdd el az edzést, vagy indíts el egy edzésprogramot, a tabletet, okostelefont pedig helyezd a készülék tablettartójára!

Kivetíthetem az alkalmazást a tv képernyőjére chromecasttal?

Természetesen! Az Android készüléken keresztül csatlakozhatsz a Chromecasthoz, és kivetítheted a kijelző képét a televízió képernyőjére. Az iOS eszközök képernyője kizárólag Apple TV-n keresztül vetíthető ki.

Hol tudom megnézni a teljesítményemet?

A teljesítménnyel kapcsolatos adatokat az alkalmazás „Statisztikák” fülén (a jobb alsó sarokban lévő ikon) találod. Válaszd ki a bal felső sarokban lévő szűrők közül az adott mozgásformához megfelelőt (Szobakerékpár, elliptikus tréner, futópad, vagy mindhárom, ha több eszközzel is rendelkezel), valamint az időszakot, melyre vonatkozóan meg szeretnéd tekinteni a teljesítménymutatókat! A különböző adatokra (sebesség, kilométer, kalória, stb.) kattintva megváltoztathatod a megjelenítés módját. A Geonaute-fiókodnak köszönhetően ráadásul a Decathlon Coach alkalmazásban (elérhető a Play Store-ban és az iTunes-ban) és az interneten (http://www.decathloncoach.com) is megtekintheted a statisztikákat.

Az alkalmazás az E-Connected hasznos kiegészítője, mely többféle sport közben használható, és melynek segítségével az összes sporttevékenységed teljesítménymutatóját megtekintheted.

Mit jelentenek a statisztikában szereplő, és az edzés végén látható ikonok?

1: A mozgás időtartama

2: Elégetett kalóriák száma

3: Átlagsebesség

4: Átlagos percenkénti fordulatszám

5: Átlagos ellenállási szint

6: Átlagos percenkénti pulzusszám

7: Átlagos dőlésszög

8: Szintemelkedés

9: Megtett táv

10: Idő / kilométer

11: Maximális sebesség

12: Maximális percenkénti fordulatszám

13: Maximális ellenállási szint

14: Maximális percenkénti pulzusszám

15: Maximális dőlésszög

E-CONNECTED

Segítségre van szükséged?