Complete 500 AD:

Ref: 8542261, 8644584, 8653150

Complete 500 AD:

2019

A Complete 500 AD gördeszka kiváló minőségű, 100% kanadai juhar összetételű lappal rendelkezik, aminek köszönhetően hosszan megőrzi "pop" képességét. Széles és mérsékelten emelt nose és tail jellemzi. Közepesen konkáv. Utcára és pályára is ideális. A gördeszkát Fury felfüggesztéssel látták el és 52 mm 101A kerekekkel, amelyek nagyon ellenállóak és jól kompenzálják az úthibákat.

Ezt az juharfából készült deszkát gördeszkás csapatunk tervezte. Tökéletes választás tudásod fejlesztéséhez utcán és pályán egyaránt.

Karbantartás és műszaki információ:

Hogy kell beállítani a felfüggesztést ?

A felfüggesztés fordulékonyságának beállítása a tőcsavarral történik. Minél szorosabbra húzod a tőcsavart a T-kulccsal, annál feszesebb a deszka felfüggesztése. És ellenkezőleg: minél lazább a tőcsavar, annál fordulékonyabb a deszka.
Vigyázz azonban, hogy ne húzd túl a csavart, mert ez károsíthatja a pogácsákat.
Ha rosszul állítod be, az is előfordulhat, hogy a kerék hirtelen megakad, mert hozzáér kanyarodás közben a deszka lapjához.

Complete gördeszka felfüggesztés
Hogyan győződhetsz meg arról, hogy a kerekek simán forognak?

A felfüggesztés beállításához is használatos T-kulccsal lazítsd meg a tengely végén lévő anyát (tengelyszáron), hogy a kerék szabadabban mozoghasson. Csak annyira lazítsd meg, hogy a kerék simán tudjon forogni , de ne essen le a tengelyről.

Hogyan győződhetsz meg arról, hogy a kerekek simán forognak?
Mit csináljak, ha a gördeszkám megpuhul?

A gördeszkáknak korlátozott az élettartama. A természetes elhasználódás következtében a deszka megpuhul, a sok ütődéstől pedig sérülések keletkeznek rajta. Ha a deszka már nagyon ütött-kopott, érdemes lecserélni a lapját. Ehhez egyszerűen távolítsd el a felfüggesztéseket a régi lapról, és szereld át őket az új, grippel előzetesen ellátott lapra.

Ha sokat deszkázol, természetes, hogy gördeszkád lapja hamar elhasználódik.
Hozzávetőlegesen heti 4 óra használat esetén, érdemes körülbelül 3 havonta lecserélni a gördeszkád lapját.

Mit csináljak, ha a gördeszkám megpuhul?
Mit érdemes tudni a környezeti hatásáról?

Az általunk használt fa FSC (Forest Stewardship Council) tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez garantálja, hogy az erdőt úgy kezelik, hogy megőrizhesse a biológiai sokféleséget, valamint a helyi lakosság és a dolgozók életét is előnyösen befolyásolja, a gazdaságosság biztosítása mellett.

Ráadásul nagy teljesítményű, vízbázisú ragasztót használunk, ami sokkal kevésbé környezetszennyező, mint az epoxigyanták.

Műszaki információk és karbantartás
Hogyan teszteljük termékeinket?

Minden gördeszkánkat laboratóriumi tesztelésnek vetjük alá. Ezeket a teszteket a gördeszkákra vonatkozó európai szabványelőírásoknak megfelelően végezzük, valamint deszkáink kopásállóságát vizsgáljuk. Ezeket a laboratóriumi teszteket gyakorlati próbákkal egészítik ki, amelyek egy része méréseken, más része pedig a tesztelők megítélésén alapul.
Az eredmény : egy kipróbált és bevált termék.

A jótállással és szavatosággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.