Complete 100 AD

REF: 8311140, 8652975, 8644583, 8644582

Complete 100 AD

2019

Komplett Complete 100-as gördeszka, 100% kanadai juharfából (masszivitás és pop). Ideális azok számára, akik az utcán vagy rámpán szeretnének gyakorolni egy olyan deszkával, amely elősegíti fejlődésüket és könnyen irányítható.

Ha egy gördeszkaparkban ismerkedsz a deszkázás alapjaival, jobb, ha már az első pillanattól fogva megfelelő felszereléssel rendelkezel! A Complete 100 AD deszkát úgy tervezték, hogy a 12 év feletti gyerekek megtanulhassák vele első trükkjeiket.

Műszaki információk és karbantartás

Hogy kell beállítani a felfüggesztést ?

A felfüggesztés fordulékonyságának beállítása a tőcsavarral történik. Minél szorosabbra húzod a tőcsavart a T-kulccsal, annál feszesebb a deszka felfüggesztése. És ellenkezőleg: minél lazább a tőcsavar, annál fordulékonyabb a deszka.
Vigyázz azonban, hogy ne húzd túl a csavart, mert ez károsíthatja a pogácsákat.
Ha rosszul állítod be, az is előfordulhat, hogy a kerék hirtelen megakad, mert hozzáér kanyarodás közben a deszka lapjához.

Hogy kell beállítani a felfüggesztést ?
Hogyan győződhetsz meg arról, hogy a kerekek simán forognak?

A felfüggesztés beállításához is használatos T-kulccsal lazítsd meg a tengely végén lévő anyát (tengelyszáron), hogy a kerék szabadabban mozoghasson. Csak annyira lazítsd meg, hogy a kerék simán tudjon forogni , de ne essen le a tengelyről.

Hogyan győződhetsz meg arról, hogy a kerekek simán forognak?
Mit csináljak, ha a gördeszkám megpuhul?

A gördeszkáknak korlátozott az élettartama. A természetes elhasználódás következtében a deszka megpuhul, a sok ütődéstől pedig sérülések keletkeznek rajta. Ha a deszka már nagyon ütött-kopott, érdemes lecserélni a lapját. Ehhez egyszerűen távolítsd el a felfüggesztéseket a régi lapról, és szereld át őket az új, grippel előzetesen ellátott lapra.

Ha sokat deszkázol, természetes, hogy gördeszkád lapja hamar elhasználódik.
Hozzávetőlegesen heti 4 óra használat esetén, érdemes körülbelül 3 havonta lecserélni a gördeszkád lapját.

Mit csináljak, ha a gördeszkám megpuhul?
Mit érdemes tudni a környezeti hatásáról?

Az általunk használt fa FSC (Forest Stewardship Council) tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez garantálja, hogy az erdőt úgy kezelik, hogy megőrizhesse a biológiai sokféleséget, valamint a helyi lakosság és a dolgozók életét is előnyösen befolyásolja, a gazdaságosság biztosítása mellett.

Ráadásul nagy teljesítményű, vízbázisú ragasztót használunk, ami sokkal kevésbé környezetszennyező, mint az epoxigyanták.

Mit érdemes tudni a környezeti hatásáról?
Hogyan teszteljük termékeinket?

Minden gördeszkánkat laboratóriumi tesztelésnek vetjük alá. Ezeket a teszteket a gördeszkákra vonatkozó európai szabványelőírásoknak megfelelően végezzük, valamint deszkáink kopásállóságát vizsgáljuk. Ezeket a laboratóriumi teszteket gyakorlati próbákkal egészítik ki, amelyek egy része méréseken, más része pedig a tesztelők megítélésén alapul.
Az eredmény : egy kipróbált és bevált termék.

A jótállással és szavatosággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.