Biking kerékpárom karbantartása

Indoor kerékpárom karbantartása

A biking kerékpárok igénybevétele fokozott, ezért karbantartásukra érdemes nagyobb energiát fordítani. Ezzel jelentősen növelheted kerékpárod élettartamát.

Biking kerékpárom karbantartása

1. Az ehhez szükséges lépések mindössze két perc alatt elvégezhetőek.

Minden edzés után szánj egy kis időt a kerékpár megtisztítására.Különösen ügyelj az izzadság nyomaira, melyek hosszú távon maró hatásúak, ezáltal egy idő után eltávolíthatatlanok.

Továbbá ne feledkezz el az ellenállást szabályozó gomb kicsavarásáról sem minden egyes használat után. Ezzel nagyban hozzájárulsz géped hosszú távon történő, hibátlan működéséhez.

Biking kerékpárom karbantartása

2. Rendszeresen ellenőrizd biking kerékpárod kulcsfontosságú alkatrészeit!

Az első lényeges elem a fitneszgép stabilitása. Figyelj az instabilitás és a rendellenes hangok első jeleire, ezek ugyanis a szintkiegyenlítők nem megfelelő beállítását jelenthetik. Egy stabil eszköz halkabb és biztonságosabb lesz.

Javasoljuk továbbá a csavarok rendszeres ellenőrzését is. Ha azok meglazulnak, a gép biztonságos használata már nem garantált.

3. Karbantartás

A termék oldalán megtalálsz minden szükséges információt a gép karbantartásáról és javításáról: használati útmutató, pótalkatrészek, műhelyszolgáltatások és személyre szabott segítségnyújtás.