Pingpong asztal összeszerelése, karbantartása, javítása

A karbantartástól a javításig a szerelési útmutatón keresztül a Decathlon segítségedre lesz a pingpong asztal teljes élettartama alatt.

HOGYAN TUDOM MEGHOSSZABBÍTANI AZ ASZTAL ÉLETTARTAMÁT?

Itt 5 tanácsot találsz az asztal karbantartásával és védelmével kapcsolatban
Pingpong asztal védőhuzat
OLVASD EL TANÁCSAINKAT

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGEM

Hol találom meg az asztal márkáját?

Az asztal márkája rá van nyomtatva az asztalra. A márkanév látható a vázon (a gurulós rész oldalán vagy az asztal peremén) vagy az egyik asztallap alsó felén.

Mi a különbség a Pongori, Artengo és Inesis asztalok között?
inesis/artengo/pongori

Az Artengo és az Inesis a régi márkanevei az asztalitenisznek a Decathlonnál. A Pongori pedig a jelenlegi asztalitenisz kizárólagos márkája.

Mik a jótállás feltételei az alkatrészeket illetően?

A régebbi asztalokra 2-5 év jótállás vonatkozik, míg az új "Roll & Play" választékra 10 év (FT730 O, FT830 O, FT860 O, FT890 O, PPT 500, PPT 530, PPT 900, PPT 530, PPT 130 Medium, és a limitált kiadások). 2 év jótállás vonatkozik a fékre, a hálóra, a hálótartóra, a műanyag borításra és az állítható lábakra. A jótállás a műhely által hibásnak elismert alkatrészek cseréjére korlátozódik, és nem vonatkozik az alkatrészek normál kopásából, az asztalokhoz csatolt leírásban szereplő összeszereléstől való eltérésből adódó károsodásokra, a használatra és biztonságra vonatkozó utasítások be nem tartására, a karbantartás hiányára, a durva használatra vagy karbantartásra (asztallap), az ütésekre, az esésre és általánosságban minden, az asztal minőségét befolyásoló idegen okra. Kinek címezhetem a jótállási igényemet?Írj nekünk emailt az alábbiak pontosításával:
- az asztal kódja, neve és/vagy a szériaszáma,
- a probléma leírása,
- esetleg fényképek vagy a hibás alkatrész elküldése,
és csatold a vásárláskor kapott számlát vagy a Decathlonos hűségkártyád számát. Ezt a levelet  küldd el nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat{kukac}decathlon.com

Hol találom meg az asztal nevét? 
Art.Nr. bei Rückfragen

Az asztal neve általában rá van nyomtatva az asztalra.A márkanév látható a vázon (a gurulós rész oldalán vagy az asztal peremén) vagy az egyik asztallap alatt.

Hogyan működik a műhelyszolgáltatás?

Bizonyos, az interneten értékesített termékekre szerződéses jótállás vonatkozik, amelynek ideje az érintett terméklapján van feltűntetve https://www.decathlon.hu/jotallas.html. A jótállás az alkatrészekre és a szerelésre vonatkozik. A jótállás a hibás alkatrészek cseréjére korlátozódik figyelembe véve a rendeltetésszerű használatot. A jótállásra vonatkozó feltételeket megtalálod a "Jótállás" menüpontban Minden jótállásra vonatkozó kérdéssel fordulhatsz Decathlon áruházadhoz. A jótállás keretein belül behozhatod a terméket a Decathlon áruház műhelyébe a vásárlást igazoló blokkal együtt, vagy használd a lenti űrlapot a kérésed felvételéhez. Ezen az oldalon megtalálod a 2002 óta gyártott pingpong asztalok leírásait.  Ha ennél régebbi az asztalod, vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap kitöltésével. Ha egy alkatrész hibás és a termék még jótállás alatt visszaküldheted nekünk a lenti űrlap kitöltésével együtt. A hibás alkatrészt kicseréljük és a felmerülő költségeket teljes egészében megtérítjük. Hogyha a hibás alkatrészre már nem vonatkozik a jótállás, akkor a pingpong asztal terméklapján az "alkatrészek" menüpontban meg tudod rendelni az új alkatrészt otthonról vagy az áruházi műhelyes kollégák segítségével.

10 év jótállás

Asztallapokra 10 év jótállás

2015 óta, minden PONGORI és ARTENGO pingpong asztallapunkra 10 év jótállás vonatkozik (2 év: hálótartó, kerekek, biztonsági blokk és fémszerkezet).
Az érintett asztalok listáját és a jótállási feltételeket a "További információ" menüpontban találod. 

Nem találod az összeszerelési útmutatót? A pingpong asztalod egy alkatrésze eltört vagy hamarosan el fog törni és csak simán ki szeretnéd cserélni? Nem tudod, hol tárold a pingpong asztalt télen, hogy ne rongálódjon meg vagy nem tudod, hogyan kell karbantartani? Itt minden információt megtalálsz: összeszerelési útmutatók, tanácsok, alkatrészek kódjat...stb

Segítségedre leszünk a bel- vagy kültéri pingpong asztalod teljes élettartama alatt!

AZ OLDAL TETEJERE